söndag 11 oktober 2015

Camilla Ström tack för inspirationen!

Börja om från början, börja om på nytt...så känns det nu. Inget är som förr riktigt och bloggen känns gammal. Men jag känner mig sugen så varför ska man sörja. Jag hade lite annat för mig. Det har varit mycket på alla plan. Barn, läxor, jobb, projekt hemma. Helt plötsligt kunde jag inte få in bilderna från min kamera. Jag hade MAC en runda. grrrr. ingenting fungerade. Det gjorde mig frustrerad och oinspirerad. Bytte till fb och insta men det är ändå inte samma sak insåg jag idag.
Idag har jag varit på föreläsning med Millandante på Majas Cottages rosa event. (ett årligt evenemang som jag inte ska missa nästa år) När Camilla pratade om hur kul det är att umgås med likasinnade och hur mycket bloggen ger och att den är som en dagbok så kände jag hur mycket jag saknar kontakten med de jag har lärt känna genom bloggen och att jag saknade min dagbok:-).
Så nu dammar jag av den och säger HEJ, vad kul det ska bli att ses igen, jag har saknat er!
<3 jea="" kram="" nbsp="" p="">
Buketten på bilden har jag gjort och bilden är tagen av fotografen Isabell N Wedin/Turturduva 

2 kommentarer:

Maria Hugo sa...

Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.

Wedding sa...

You can visit my blog for information, suggestions, and tips about Weddings, Wedding Venues - Wedding Advice. You can check out our 2021 wedding guide.