torsdag 6 november 2008

Bloggar inte alla?

Nu ikväll var jag på Euroflorists butiksmöte och frågan om någon bloggar kom upp, jag var den enda som räckte upp handen, kände mig som en alien. De flesta av mina kompisar har en blogg, eller är det så att jag har börjat umgås med andra bloggare?
En annan alien är min man, vi var ju på 40-års fest i lördags och det var maskerad, han var Tina Turner och hade cerisa tånaglar. Har berättat om var jag har nagellacksborttagningsmedlet och påmint några gånger. I tisdags var han och sonen och badade på Vanningen. Givetvis med målade naglar.
När jag hade häst brukade han släppa ut i hagen ibland på mornarna, tog på sig stövlar eller träskor. En gång när han hade glömt byta kom han in till ett byggmöte på en flott arkitektbyrå med kostym och träskor. Det är min man det.

Till Vivis Micke bjuder jag på ett extranummer :-D Han har haft tröjan ut och in vid 2 anställningsintervjuer när han skulle tillsätta en tjänst. Jag upptäckte det när han kom hem. Tyckte han kunde låtsas som om det var meningen, som ett sätt att kolla om de var uppmärksamma och vågade säga något.

Drygar ut inlägget med lite inredning och tipsar om en till trevlig butik i Örebro. Stilmagasinet. Så gott som allt i vitt, jag lyckades tyvärr inte få så bra bilder, det här är den bästa men den gör inte butiken rätvisa riktigt. Shoppade hd´s ljuvliga tunika, ljuslyktor och en skål i luffarslöjd.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahahahahahahahaha

Unknown sa...

Åhhh vad roligt, kanske mest för att din man och jag skulle kunna ta varandra i hand. Numera kollar alltid döttrarna mig så att jag har likadana strumpor på fötterna, inga kläder ut och in osv innan tex föräldramöten....

Villa Hemma sa...

hejhallå

alla människor med koll bloggar :-D , de andra har cerisa naglar och träskor *asg*

kram

Himmelbit/Njut en smula sa...

*asg* Dagens skratt - tack! Och jag som trodde att du stod för det kreativa yrvädret i er familj ;-) :-D.

Kram kram

Anonym sa...

Ja det är en fin affär i Örebro, jag som bor där, men det var ett tag sedan jag var dit så nu är det dags igen. Bra att du påminde mig.
Trevlig helg! /Johanna

Nilla sa...

*ASG*

Tack vännen, det här förgyllde min dag! :D Synd bara att man inte får se lite bildbevis ;) :D

Ha en trevlig helg!

Kram Nilla

Anonym sa...

hihihi, sicken söt man du har! Så härligt avslappnad inställning till livet!
Hoppas du har det bra!
Kram!