vardagsrum

Idag ska jag kvistlacka nya golvlisterna i vardagsrummet.
Det ska bli jättekul;-)
Jag skulle kunna komma på 100 andra saker som jag skulle kunna förhala det med.
En trevlig kund, Helene, som är coach och samtalsterapeut brukar säga, "bara gör det, tänk inte så mycket på det" Hon har många kloka tankar och svar.
En annan kund sa igår att han brukar låta sina patienter köträna, när de har kommit fram i kön ska de ställa sig längst bak igen. Vore bra för många att prova. Jag tycker man ska passa på att vila och tänka när man står i kö, kanske träna skinkorna eller göra knipövningar.

Om jag nu ska tänka på något vad gäller listerna så är det kanske att jag kommer ett steg närmare drömvardagsrummet. Nu är väggarna bredspacklade och vitmålade, panelen borta i taket, bjälkar och gammalt trätak vitmålat.

Sneglar mot tyghögen, borde dammsuga, tvätta, damma. Allt det där löpande arbetet gör att man inte hinner göra några extrasaker. Svårt när man bara är ledig en dag i veckan.
Äsch nu gör jag det. Det andra kan jag göra sen, efteråt, det tar säkert inte mer än en halvtimme. Eller kanske ännu mindre tid än vad det tog att skriva det här...

Ha en bra söndag alla duktiga arbetsmyror!

Kram Jea

Kommentarer

*ha ha* Jag är precis likadan. Hittar på en massa undanflykter istället för att bara ta tag i det. Påminner mig om att jag inte borde sitta här nu...

Lycka till! :-D

Ha en toppendag!
Kramar

Ps. Söta lilla E på filmen - vilken liten tuffing!! :-D.
Jag är nog allt annat än en flitig arbetsmyra nu hihi Men det är söndag, och då ska man ju viiiila!

Brukar precis som du skjuta upp saker, och sen när det väl är gjort så märker man att det inte var så farligt.

Nu har du säkert redan kvistlackat klart :-)

Kram kram
Tulipa sa…
Det är hela tiden så mycket man måste göra...och så bara en ledig dag! Jag vet, det är inte lätt, men man får strunta i det man måste ibland för att göra något som man önskar göra!
Nu ska jag slipa på ett skåp, men jag borde dammsuga och stryka och städa toaletter...
Men vem bryr sig, det kommer ju inga gäster idag!

Lycka till med jobbet i vardagsrummet!

Kram mariette
rosenskära sa…
Då har du väl hunnit med det andra nu eller...?

Bra idé det där med att ställa sig sist i kön, borde jag pröva någon gågn...

Kram/Lena
"Tänk inte så mycket, bara gör det" den var himla bra tyckte jag! Den ska jag komma ihåg när jag ligger där på soffan och tänker på att jag borde gå ut och gå/springa... *ler*

Lycka till med dina projekt!

Kram Jenny
Mia sa…
Kvistlacka låter väl inte sådär jätteroligt. Vi har ett tak som skulle behöva målas men det måste väl kvistlackas först antar jag... så taket i vardagsrummet blir väl inte vitt än på ett tag. :)

Kram Mia

Populära inlägg