lördag 23 maj 2009

Härliga kommentarer

Imorse:
Mamma jag älskar dig, du är så fin i håret, du ser ut som Djungel-George.

Nu precis:
Mamma ska du gå till jobbet nu?
-Ja
-JAAAA, då kan jag spela memory på din dator!

Här njuter vi på lunchen på jobbet. Det är husets gemensamma
uteplats. Blåregnet planterades för 7 år sen.
Vi har också planterat blåregn hemma för många år sen, men inte en blomma, det rä något med beskärningen som är viktig, ska försöka flytta den och ta reda på hur man gör.

Ge mig gärna tips om ni vet.

Kram Jea

3 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åhhhhhh gud vilket fint blåregn. Sådant har min mamma också och jag njuter varenda år. Måste plantera ett eget snart. Får du reda på det där om beskärningen får du dela med dig!

Gulliga de är de små barnen! Ibland önskar jag att man hann fånga allting sådant på film :)

Kram Jenny

Tulipa sa...

Jag tror jag dör!Jag älskar blåregn!När jag bodde i London så hade vännens familj det mest fantastiska blåregn och det har satt sina spår i mig!Det är bland det vackraste som finns!!Har också planterat ett för många år sedan och det är jättestort, men blommar aldrig!Min mamma säger att jag måste beskära det hårt. Man ska tvinga fram blomknopparna, men jag orkar inte...likadant varje år, det är så stort så man kommer ju inte åt!Kram Mariette

rosenskära sa...

Det finns ett alldeles fantastiskt blåregn just nu vid entrén till Sofiero och jag tänker varje år att ett sånt ska jag ha!

Roliga kommentarer ja, tänk om man hade skrivit upp alla! Fast ofta är det sammanhanget och situationskomiken som är det roligaste!

Kram/L