måndag 6 juli 2009

Carpe diem

Igår morse tänkte jag fånga dagen och passa på att vara ledig. Det slutade med att jag jobbade över en timme. Fast jag fångade dagen ändå. Startade upp en massa projekt och gick igång ordentligt.
Skyltade om, packade upp en massa fina nya varor och städade arbetsrummet.

Har ritat en ny kyl och snickaren har varit och tagit mått -världens bästa snickare Torsten kom ca 15 minuter efter att jag ringde, det kallar jag service! Ni kanske minns att han gjorde dörrar och fönsterparti i entrén förra året på semestern, nu är det dags för nästa bygge. En blomsterkyl som ska se ut som en gammalt växthus.

Kommer ni ihåg att jag hade en liten hemlis? Det var ett inbokat bröllop som var hemligt. Nu är det officiellt och jag kan avslöja att jag har fått äran att göra Anna Fürsts brudbukett. Hon är Allt om Bröllops chefredaktör och världens kalaspingla. Det ska bli så roligt och om någon har koll så är det hon. Detta kommer bli något utöver det vanliga. Hennes klänning är designad av Lars Wallin och festen hålls på ett skånskt slott. Ni kan läsa mer om hennes planering här
Kikade närmare på Lars Wallins kosmetika och blev helt kär i både förpackningar och färger.
Måste ha minst 2 ögonskuggor och lite till. Min sminkväska ser ganska sorglig ut, det är dags att hotta upp den rejält.

Nästa vecka ska vi fira Tennbröllop. Min brudklänning åker på varje år på bröllopsdagen och P tar kort på mig. Det gäller att dra in magen bara:-)


Kram Jea

10 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

ÅHHH JEA!! Vad fin du är där på fotot!! Gud så vacker - som en dröm. Du är vacker annars också förstås... men i vit klänning sådär - wow!

Och så roligt med brudbuketten!! Den kommer ju finnas i alla tidningar sen antar jag :) Bra reklam!! Hoppas att du visar på bloggen också *ler*

KRAM J

Smått och gott hos Lina sa...

Så vackert brudkort! Jättesöt är du.
Och så kul med brudbuketten till en person som syns i media, väldigt bra reklam för dig. Hoppas vi får se bilder i din blogg sen :-)

Låter så fint med ett gammalt växthus som kyl. Det vill jag se bilder på också.

Kramar Lina

Ps. Det var en solros i krukan, bild finns i min blogg nu.

rosenskära sa...

Jag är inte det mista förvånad att du fick uppdraget - dina buketter är helt fantastiska, var jag inte redan gift hade du fått göra min! Kanske får göra om det i stället!
Och vilken tur - du ÄR lika söt som Mariette, det var väl det jag visste!

Kram på dig going!
Lena

Anonym sa...

så söt du är!!! tack för senast och nog lyckades vi fånga dagen eller hur.Vilken tur med sol coh bad ihop med de ljuvliga små.Nu väntar vi på er,kramar till er från Gittan och Leif

Mamma med ambitioner sa...

Grattis till dig! Så mycket fin reklam du kommer att få. Var en sväng i Vellinge igår. Tyvärr försent för att titta in hos dig. Det kommer en annan gång. Trodde bara att det var jag som var så tokig att bröllopsklänningen kommer på varje år.Kram Kristina

Lilla huset på prärien sa...

Det är väl klart - du är värd alla komplimangerna du kan få! Önskar dig några riktigt härliga lediga dagar när du kan och får!

Kram J

Tulipa sa...

Hej!
Vilket uppdrag!
Men du är ju bröllopsproffs...så mycket fina buketter vi fått se här!
Lite semester ska du väl ha i alla fall...?!

Vad spännade det låter med kylen...du måste visa oss sen. Låter som att det tar plats dock...men det antar jag att du har!

Och du såå fint kort!!!

Helt underbart!!!!
Önskar dig en riktigt härlig helg!!

Största kramen Mariette

Unknown sa...

Grattis till uppdraget, lova att visa bilder:-)
Vad fin du är i din klänning.
Har du webbutik/hemsida nu?
Jag har nu haft tid att fundera på mina lediga veckor över hur min framtid skall se ut och kommit fram till att smyckena skall få ta mer tid i mitt liv, så om du fortfarande är intresserad av att ha dom hos dig så vore det jätteroligt:-)
Kramar

lolla sa...

hejsan
jasså du ska få göra brudbukett åt en riktig kalaspingla kul kul...
så fin du är på brudfotot.
kram lolla

Ett hus i vitt sa...

Åhh vilket vackert foto!! Så fiiin du är!! Oh wow vad kul med buketten!! Alltid härligt med reklam :-). Ville också tacka igen för att du skickade skålarna, du räddade mig verkligen! Har skrivit en rad om det i bloggen, hoppas det är ok. Glöm inte att maila mig uppgifter sen ;-). Kram, Anette