lördag 8 januari 2011

God fortsättning!


Kanske man skulle ta och blogga lite:-D har fått uppmaningar både här och där, roligt att vara saknad! Är ju mitt i livet med allt och har lite svårt att hinna vara aktuell så blogginläggen kallnar här. Hösten gick i rekordfart och sen kom snön, julen, och vips så är det dags för nyår igen. fullt upp är det... jag har skrivit flera inlägg men sen inte gjort klart dem och ja hur kul är det att fortsätta efter några dagar? inte alls om man är så impulsiv som jag!

Nytt år nya tag, jag har gjort en massa kul och 2010 fick en härlig avslutning!
Jag gjorde blommorna till ljusstämning på Sofiero, underbart roligt jobb! Det är så fint där alltid, men då var det extra magiskt. Jag är helt uppfylld av stämningen och av alla duktiga människor - var man än vände sig fanns det något vackert. Det är väldigt bra för själen att få vara i en sån härlig miljö och skapa.

Sydsvenskans annonsörsdag på Slagthuset var också väldigt kul att göra, i år gav Sydsvenskan och hela Skåne dessutom alla sina annonsörer varsitt presentkort på en bukett från min butik.
Under en tvåveckorsperiod kunde 400 företagare hämta ut buketter och det gick som smort. Jag fick tänka till lite på både inköp och produktion, kul utmaning!

Sen ringde Allas veckotidning och ville låna verandan till modereportage och så kom det 4 söta tjejer hit och jag gjorde om från adventspyntat till vårpiffat (+ att p äntligen satte upp min tallrikshylla) vilka kläder - åh vill ha, vill ha! vecka 8 ser ni reportaget morgonmys från min veranda. När de var här ringde de från Slagthuset och frågade om jag ville göra blommorna till citytunnelinvigningens scen och veckan efter borden till julbord och en annan scen. Sånt som jag bara älskar och det blev väldigt bra, så jag är mycket nöjd och stolt:-D! Killarna där kan verkligen ljussätta så det redan vackra når oanade höjder.

Julen i butiken var ganska lugn, när det snöar i Skåne så är det tomt på gatorna. Men inget ont som inte har något gott med sig, jag har spelat spel med barnen, varit ledig några dagar i mellandagarna och var oförskämt pigg på julafton.

Nu har jag REA i butiken 20-50%, en del julsaker men även lite fina saker vill inte bara ha skräprea! Alla lyktor från Walter & co t.ex. och jag skickar om man vill så bara ring 040-424590.
(jag har blivit lite facebookfrälst så man kan se mer om man gillar blomsterkompaniet)

Nu ska jag på tjejfest och imorgon blir det loppis i Köpenhamn.

KRAAAAAM! /Jea

3 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Gud vad jag älskar dig!:) Du är skitduktig på det du gör. Du helt enkelt bäst!
Kram från en till facebook frälst.
Kram Lotta

Sussi's värld sa...

Tack snälla för att du kom förbi på Formex, det är sååå roligt att få ett ansikte på personen bakom bloggen. Lika söt och härlig i verkligeheten som man föreställer sig då man läser din blogg, dessutom otroligt duktig på det du gör:-)
Stor Kram

Anna Ekberg sa...

Vilken mysig och fin blogg du har :) precis som din ljuvliga butik!!

Ha en mysig dag!
kram
Anna

ps. pläden jag kom hem med idag blev helt perfekt!! ;)