torsdag 17 november 2011

Världens sämsta bloggerska checkar inFull rulle i verkligheten och ipaden är min nya älskling...ska väl ta tag i det där med att lära mig blogga därifrån någon dag. Det är så mycket man vill hinna bara.

Jag har fyllt jämnt och känner mig härligt mogen och blev firad av maken med en resa i present så nu är jag utvilad, på hugget och bloggsugen igen.


Är på väg i till Malmö för att hålla kurs i blomsterbinderi. Hade ett gäng här i butiken igår kväll och imorgon är det kundkväll. (18.30 ring 040-424590 och anmäl om ni vill komma) Förra veckan blev en sjudagarsvecka eftersom det var Fars dag. Det blir nästa också eftersom det är julskyltning så nu är det igång. 1 månads hårt och roligt arbete.

Tänkte bli lite realistisk och inte planera så mycket nu när jag har blivit vuxen. men det går inte det bara snurrar i huvudet av nya ideér, kanske bara är dumt att försöka ändra sig själv (?)


Vi har precis bytt plats på sovrum och vardagsrum och det blev jättebra. Nästa projekt är att göra om i barnens rum. Vi har tapetserat lite på arbetsbänken på jobbet idag och det var så kul så jag är jättesugen på att göra fondväggar och tapetsera inne i skåp eller bokhyllor.


Vill bygga i sängen i flickrummet och göra fönster och ett mysigt krypin med gardiner och annat.Dags att sticka!

Vi hörs förr eller senare;-)!Kram Jeanette


2 kommentarer:

Villa Hemma sa...

Meeen, det är ju inte ens ett halvår sen du gjorde förra inlägget ;)

Kram o grattis i efterskott!

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

Tack fast du sa grattis när vi brunchade. Kul att någon jag känner irl kommenterar, frågan är om man behöver blogga då;-)...
Kram tillbaks, vi ses!