torsdag 16 februari 2012

God morgon!

Hej på Er!
I morse fick jag 45 minuter över helt plötsligt, blev nästan paralyserad och visste inte vad jag skulle göra, försökte våldgästa en fikakompis men hon hade date med sotaren redan...
Sotaren gillar nog inte mig för jag skrattade så när jag såg honom första gången, jag trodde han hade klätt ut sig för det var något jubileum men han såg ut så tydligen. pinsamt.
Det blev en runda i mataffären istället. Ganska skönt att gå där i lugn och ro så man kommer ihåg det där man alltid glömmer annars.
Det känns som om det här blir en riktigt bra dag. Har haft flera extra gulliga kunder, ni vet de som ger mycket energi. Bokade in ett möte med en ny samarbetspartner. I lördags var jag i deras festlokal och fotograferade bordsdukningar till våra hemsidor och det ska vi gå igenom och planera inför säsongen.
Solen skiner.
Min man mötte mig med ett glas champagne på alla hjärtans dag och i ugnen stod favoriten lammstek, potatisgratäng och tomatsalsa, till det lite Amarone. Han vet vad jag vill ha och han sa inte ett ljud om att jag var sen, det är kärlek det!
Ikväll ska jag på LC-möte, vi ska gå på Järnladyn.
Är ödmjuk och tacksam. (det har satt sig Anna H)

Kram Jea

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad härligt det låter Jea! Sådana dagar är fantastiska att få ha mellanåt. De kommer alldeles för sällan för mig dock. Längtar efter nästa!

Längtar förresten efter dig. Ses vi snart eller?

Kram Jenny

Anna Inreder sa...

Duktig flicka, possitivitet varar längst! Tack för fikan, mer snack nästa gång. Kram Anna

Villa Hemma sa...

... jag tror att jag har FB (via bloggen). Har letat i en evighet för att kunna lämna ett avtryck inne hos dig *asg*
Känner min som en pensionär. Kommer över på kurs hos dig :)
kram

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

gilla:-)