tisdag 18 december 2012

Julgrupper

Julbuketter, julgrupper, julgodis...
Det är vad jag pysslar mest med just nu, vi har många blomsterbud som ska levereras i jul och jag trivs när det är fullt upp. Dagarna börjar med att jag kollar vilka beställningar som har kommit på datorn, från andra Interflorabutiker, internetordrar, mail till butiken, facebook, meddelanden på mobilen, telefonsvararen och sms. Sen tittar jag om jag måste köpa in något och isåfall kör jag till blomstergrossisten eller beställer leverans. Sen gör jag beställningar och när Marie kommer packar vi ut blommorna utanför och på trappan, räknar upp växelkassan, sopar golven, tänder lampor och levande ljus.
Sen ringer vi de som ska få blomsterbud, vattnar, planterar, gör buketter, kransar, ser så allt är prisat och snittar blommor. Under dagen kommer det fler beställningar och kunder. Ofta har de bråttom, så det gäller att vara förberedd. Rutinerade kunder beställer minst 3 dagar i förväg, de behöver aldrig vänta- hos oss går de före i kön.
Hur ser din önske-julblomma ut?
God Jul!
/Jea

1 kommentar:

Tulipa sa...

Hej Jea!

Vilken mysig bild!!!
Kul med ett inlägg från dig!

Ja nu är det full rulle, precis som det ska vara, har dessutom åkt på en dunderförkylning, energisänkare har man ju inte tid med nu...

Lycka till med försäljningen och allt julmys!

Kram Mariette