måndag 30 juli 2007

Jeas kök

Stackars alla offentliga personer. Jag fick en inblick i hur det är att vara allas allmänning när vi fick tvillingar, när okända människor vill prata, fråga, titta och berätta. Ibland har man lust -ibland inte. Nån gång på IKEA blev vi stoppade 50 gånger. Ibland har man bråttom.
Man kan tycka vad man vill om andra utan att säga det, man kan stänga av TV´n eller radion. Man kan sluta läsa i tråden eller tidningen.
Så gör jag. Jag beundrar den som vågar och vill stå där och försöka vara så många som möjligt till lags. Speciellt tänker jag nu på TV-kockar och alla i diverse inredningsprogram.
Mycket snack om Ernst och Leila nu. Hon är si och han är så. Vad har hon på sig, vad har han inte på sig.
Hur hade det blivit med dig som programledare?
Så här hade det blivit med mig-
Välkommen till Jea bakar:-)Många fina färgklickar hos Leila, t.ex. Gerberas porslin. Annat porslin som jag gillar är Mateus och CasAgent.

3 kommentarer:

www.beasbarnslikheter.blogspot.com sa...

Vilket underbart inlägg... älskar verkligen kollaget. "Leilan i mig" typ! ;-)

Jag avundas INTE kändisar. Jag blev någon sorts "kändis" en kortkort period efter att jag varit med i en dokumentär om barnlöshet på Uppdrag granskning. Alla tittade. Alla pratade - antingen direkt med mig, eller på håll med varandra.

Nu är det några år sedan och det har nästan helt "svalnat" bort och inte saknar jag att vara "igenkänd" inte. Fast...om jag verkligen kände att jag hade något viktigt budskap av någon sort så skulle jag göra om det tror jag, medveten om att man ju får betala ett högt pris för det. Äsch...svammel... :-)

Anonym sa...

Då har jag säkert sett dig på TV eftersom jag slukade allt i ämnet under vår långa tid som ofrivilligt barnlösa. Tycker det är så strongt att gå ut med det som är så mångas verklighet.
Kram på dig och svamla på

/Jea

Marres Hörna sa...

Det kan inte vara lätt det där. Att vara känd. Ganska skönt att kunna vara anonym!

Kram!