söndag 28 september 2008

Reklam

Skylten med "Reklam nej tack" har gått sönder på vår brevlåda. Det är inte klokt vilka enorma mängder papper som skickas runt. När vi väl har fått det känner jag en knepig tvångsstanke att jag måste bläddra igenom högen, ifall det skulle vara något erbjudande på något vi ändå tänker köpa, eller ifall jag blir inspirerad av någon fin bild. Men jag hinner inte och högen växer. Jag tar med den till sovrummet, köksbordet, soffan... Det kommer nytt hela tiden och snart är jag översvämmad med reklam. Jag läser den istället för mitt fina inredningsmagasin eller min spännande bok. Nu räcker det! skylten måste upp igen.


smygtitt på de omålade dörrarna

11 kommentarer:

Liljorochtulpaner sa...

Hej!
Gissa om jag blev glad att du genast valt att länka tillbaka till mig. Tack! Jag har haft din blogg på min favoritlista sedan i våras då jag hittade den. Mixen av blommor och inredning och dina glada inlägg gör den till en favorit!
Hälsningar Tulipa

Mys o Mirakel sa...

Hejsvejs!
Vilka vackra dörrar, är det ut till en veranda mån tro...? Jag letar just nu efter begnade dubbeldörrar i trä till vårt blivande sovrum. Hoppas att jag hittar några som är lika fina! Ha en härlig kväll! :-)

Villa Hemmet sa...

Wiiieh, de är sååå fina!

kram

Anonym sa...

Ååååå vilka vackra dörrar! Fantastiska.
Ha en fin vecka! //Johanna

Tusenfröjd sa...

Så underbara dörrar... de är ju såååå fina som de är! Är de till en veranda eller?
Ha en underbar vecka/Liv

Jea sa...

Hej igen!
Så glad jag blir av era gulliga kommentarer!
Det är verandadörrar och nu sitter de i ingången till butiken så vi ska slippa frysa och ändå kunna ha ytterdörrarna öppna.
Tror ni jag längtar efter att julpynta dem?!

Kram Jea

Sussi's värld sa...

Helt underbara och JA, jag förstår att du längtar.
Jag ska börja vika stjärnor snart till en julskyltning jag ska göra i en butik. Visst är det mysigt att tänka jul...
Vilka knasiga tankar du har om reklamen, ha,ha. På min lapp på dörren står det ingen reklam, men gärna IKEA katalogen, brukar ändå inte få den....vet inte om brevbäraren har ett horn i sidan till mig.

Villa Hemmet sa...

Grattis, grattis idag!!!!

kram

Mimmi sa...

Grattis i efterskott!? :D
Fina dörrar, skrattade när jag läste om ditt biobesök.... är rädd att jag skulle få samma upplevelse och kommer nog att avstå att se den!
Kram/ Mimmi

Anonym sa...

*ler* Ja den där tvångsmässiga bläddra igenom tanken gjorde att jag oxå satte upp en ingen reklam skylt på brevlådan - och vilken befrielse det var!

Anonym sa...

Hej!
Jag läängtar efter att få se dörrarna målade! Jag har ju haft förmånen av att se dem live när jag var inne hos dig senast... Snälla skynda dig med nästa inlägg då jag hoppas att du hunnit måla. Fast tro mej - jag förstår om du inte haft tid. Du har så många järn i elden! Ha en bra dig! Bästa hälsningar från Åsa
asa.holmqvist@houseofvega.se