söndag 14 september 2008

Tittut!

Tänkte blogga om nya tallrikarna från rice ikväll men kameran ville inte.
Projekt just nu är lapptäcken till barnen och ombyggnad i butiken.
Imorgon ska jag ta tag i den enorma tyghög som blev när jag tömde garderoberna på ovanvåningen. Jag är världsmästare på att starta projekt (delar nog förstaplatsen med min man) Så jag har givetvis några nya idéer också, ska bara...

Är ganska pigg just nu och resten av familjen sover, tänk om jag skulle ta tag i det nu...borde sova och så får det bli. Vuxet.
I den här åldern borde man ju vara vuxen. Är numera gift med en 40 åring, "shit";-). Vi drack upp vinet från 68 ikväll (igår) mycket, mycket gott.

Var på Svenska Hem efter jobbet och hämtade stolar till P´s kontor. Vet inte om jag är mätt på inredning eller om butiken var ovanligt tråkig. En skål som jag har dreglat efter innan kändes totalt oviktig. Jag gick t.o.m. ut ur butiken innan han hade fått stolarna.
Sen åkte vi ut i skogen och letade svamp, hittade massor med svampar som vi inte kände igen, ska kolla i svampboken vad de heter men inte äta någon av dem.

Godnatt!

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Har du en butik - vad säljer du där?
Känner igen mig i det där att man påbörjar ett projekt...
Rev ner alla lister på övervåningen när vi flyttade hit...nu börjar de komma upp igen...17 år senare.

Kram Maud

Jea sa...

Ler med hela kroppen Maud, det låter som våra takter, skönt att inte vara ensam:-)vågar inte räkna tid längre försöker se vad som är gjort och inte vad som är kvar att göra fast det är svårt ibland.

Jag har en blomster- och inredningsbutik. Säljer mest blommor men också mycket annat smått och gott. Ska börja med småmöbler nu för det är så många som vill köpa inredningen.

Mys o Mirakel sa...

Härligt med lapptäcke, är jättesugen på att sy ett till lilltjejen men jag är tyvärr bättre på att snickra än att sy så vi får se om det blir av...! Ha en skön söndag! :-)