söndag 16 augusti 2009

Äpplet faller långt ifrån trädet


Se mer härlig inspiration på Utterly engaged.

Vi åker upp till Örebro om några veckor när det är som vackrast där. Plockar med mig en massa höstlöv och folk tycker väl inte att man är klok som drar ner det till Skåne. Ska ta tåget men nu är det en massa gamla prylar som ska med.
Ringde hem imorse och mamma sa, jag har inte tid nu, vi rensar förråden och ska iväg och slänga en massa gammalt skräp. Jag: du ska väl inte slänga fjärilstavlorna? hon: nej bara en gammal jordglob, den är ju inget att ha, länderna stämmer ju inte längre. Haha länderna, vem bryr sig...
Sen sa hon fler saker och jag ville såklart ha allt.
Är man en skrotsamlare så är man:-D
Det är inte min mamma, verkligen inte, hon brukar säga att jag är som en gammal faster som hette Dagny, hon hade tydligen äggkartonger, gamla presentpapper och you name it sparat. Kanske en tidig scrappare?

Jag ser möjligheter med det mesta och om jag slänger det så behöver jag det inom några dagar.
Har man dessutom plats förstår jag inte varför man inte kan spara. Tomma garage och vindar gör mig förbryllad, vad ska man med dem till? kanske till dansbana om man har fest?

Vinnaren i min tävling presenteras imorgon.

Kram Jea

7 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

vilken vacker o smaskig bild!!!

Ha en fin vecka!!!
~~♥Kramelikram Millan ♥~~

Lilla huset på prärien sa...

He, he - det är du och faster Dagny då Jea! Vilken underbar bild, ska in och kika lite på länken nu efteråt. Men jag måste säga att jag fullkomligt ÄLSKAR din bild på mannen som skrattar i högra hörnet!!! ÄLSKAR DEN!

Och du - så himla fint du har det i köket! Såg i inlägget med de gulliga Rice-sakerna. Och så skymtas din gulliga dotter också :)

Kram Jenny

rosenskära sa...

Godmorgon sötnos! Du gör mig glad du! Men allra först - tusen TACK för chokladen och evighetsblomman! Du kanske trodde att jag glömt men jag fick dem faktiskt för bara någon vecka sedan! Chokladen är naturligtvis redan ett minne blott...

Sofiero - jepp! Söndagen blir "min" dag, vi har nämligen gårdsloppis här hemma hela lördagen, behöver dryga ut a-kassan OCH rensa i röran! Tror du att det kan funka? Vore ju kul att kunna ses en längre stund, tror du Jenny också vill hänga med, kanske Viveka också?

Kram
Lena

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Visst kan man få tag i fina saker när föräldrarna rensar förrådet :) Jordgloben verkar ju vara jättefint. Charmigt när länderna inte stämmer tycker jag. Bilden är också verkligen jättevacker! många kramar till dig!

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej vännen!

Klart du ska rädda mammas saker :-D. Kan du inte skicka ett sms när du glider genom vår stad med tåget, så att jag får se synen.. ;-) :-D. Kan se framför mig hur du ockuperar en hel tågvagn med gamla skåp, stolar, tavlor och annat.. *ha ha*.
Ha det toppen däruppe!
Kramar

Flower Design Jane sa...

Beautiful Blog I've really enjoyed it

Lilla huset på prärien sa...

Va??! Skostorlek?! Du menar väl inte... nääääää!?

Jag har i alla fall 38...

Ses vi snart eller? Vi får väl ta en träff innan sommaren är helt slut eller i början av hösten?

KRAM J