tisdag 1 december 2009

Jag vill, jag borde, jag måste...

Prio ett är barnen och familjen, sen kommer jobbet och sen någonstans efter alla måsten bloggen, fast kanske det kan bli lite avkoppling i decemberhetsen, vi får se. Jag har ganska mycket att skriva om, Men så känns det lite knepigt att visa upp vad man har köpt och fixat, typ kolla vad bra jag är... gör vågen för jag är med i två tidningar just nu och i fredags blev jag filmad, vet ju inte om jag vill berätta det heller förrän jag har sett resultatet, kanske inte ser klok ut, hahaha. Fulinlägg vill jag inte heller göra, titta vad mänsklig jag är som har kaos i tvättstugan... Feng Tjii...
Kan ju bjuda på att jag är en klant då...
I måndags på begravningen skulle jag visa var graven fanns genom fönstret till någon som skulle ut och titta på blommorna, Lutade mig över fönsterbrädan och woff så började det brinna i håret, fick som tur var tag i allt med handen, kunde ha gått illa, hade både ullkofta och syntetkjol på mig. I fredags var vi på julbord, då slog jag till igen och pekade med hela handen (armen) rätt på ett ljus woff, håret på armen...samma kofta klarade sig ännu en gång.
Nu tänkte jag visa bilder men batteriet är inte laddat och laddaren har fått ben. (även den till extrakameran) Jag behöver en assistent...
Städdag idag, skufsar runt, bakar och lagar allt som är trasigt. Myser.

Jag har 2 biljetter över till Peter LeMarc i Malmö 17/9 2010, så om någon är intresserad så bara säg till, det var svårt att boka så både p och jag tog de vi fick tag på.

kram Jea

5 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Jea!! Åh vad kul att du är med i tidningar! Vilka är det? Jag har inte köpt så många på sistone för jag inser att jag bara läser dem en gång och sen aldrig mer... men ibland bläddar jag i dem i stora affärerna :)

Hoppas att du haft en mysig dag!

Kram Jenny

Viveka på Humlebacken sa...

Feng Tjii... hahahah, garvar på mig!!! Underbart!!
Här är också Feng Tjii kan jag säga...
vilka tidningar är du med i, vill genast veta!!! och vem har filmat och varför???
kram

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Ihhh, så kul att läsa om alla dina mänskligheter...låter som om du har massor av järn i elden, vilket ju är härligt. Var rädd om håret bara! ;o)
Kram Lydia

mamma med ambitioner sa...

Det blir säkert jättebra. Du är ju du eller hur....... Har missat tidningarna, du måste uppdatera mig vilka tidningar är du med i.
Ha det bäst! såklart röstar jag på ditt kök. Kram Kristina :)

♥ Fyra årstider sa...

Jag är med nyfiken på att få se dig i tidningen. Ser fram emot att se dig på deras hemsida
Kram Lotta