onsdag 14 april 2010

Vårinspiration

Godkväll! Inläggen haglar inte direkt...jobbet, familjen, soliga kvällar och trädgården pockar på min uppmärksamhet just nu. Har fått ny inspiration att ta tag i hemmet. Inga dramatiska saker, men det där sista som aldrig blir gjort faller på plats rum för rum. Hallen är nymålad, hela köket är nymålat och knoppar och handtag är utbytta. Har ett nytt fint skåp i sovrummet och så har jag och barnen gjort i ordning rabatterna vid garageuppfarten. De tycker om att gräva och greja lika mycket som jag och är väldigt hjälpsamma och duktiga:-)
Nu ikväll har jag och Diana varit på vårinspiration på Gröntorvet (blomsterhall) i Köpenhamn.
Köpte fina snittblommor till helgens bröllop och några maffiga olivträd.

Den här veckan har jag haft många kunder som ska sälja eller köpa hus, det måste vara någon slags trend att röra på sig, undrar varför alla tänker så lika och vad det beror på. Eller har det med åldern att göra, typ 40-års kris?
Jag och min man tänker likadant, ena dagen vill vi bo kvar och nästa vill vi in till samhället, eller närmre havet - bygga nytt/ köpa/ bo kvar...vet varken ut eller in...
Hittar ingen gemensam nämnare annat än att man är på väg mot nya faser i livet med nya behov.
Varsågod och njut av det här fantastiska huset (som är ännu finare i verkligheten)
Man ser inte på bilderna att rummen går i fil och det härliga ljuset från havet. Dubbeldörrarna i vardagsrummet har full havsutsikt, vyn med hästarna är vad man ser på kvällarna.
Velllinge ängar är sommarbete för hästarna och det måste väl vara världens vackraste hage?!

Klicka på bilden så får du se mer av min kompis Stinas hus. Stina och hennes man Pär är grymt duktiga på inredning, hon är säljare på Ib Laursen, klappar mig lite på axeln för jag tipsade om det jobbet, vilket var helt självklart, ja ni ser ju själva.

kram Jea

2 kommentarer:

Villa Hemmet sa...

.. Hallå där. Jag är bara 35 :-D

kram

karina sa...

Verkligen superfint dom verkar ha!