Fortsätt till huvudinnehåll
Sök
Leta i den här bloggen
kronblad och lantliv
inredning trädgård blommor matlagning bakning resor
Dela
Hämta länk
Facebook
X
Pinterest
E-post
Andra appar
april 18, 2010
Världens godaste bröd
Mamma Evas limpa
1/2 l vatten
1,8 l mörkt lantbrödsmjöl
1 pkt jäst
250 g brun farin
2 ägg
1 1/2 tsk salt
låt jäsa 8-9 timmar
gör 4 limpor
ev. jäsa på plåt 1 timme
längst ner i ugnen 175 grader 30 minuter
Kram Jea
Kommentarer
rosenskära
sa…
Jamen där har vi ju det, det berömda brödet som jag var så nyfiken på. Och fotograferat i blixtens sken;)
Lyllos er som får så gott bröd till frukost!
Kramar
Lena
Linruz
sa…
Åhh vad gott med nybakat.
Kram Lina
Unknown
sa…
Mmmm, vad gott, det skall jag absolut prova.
Skall det jäsa i rumstemp.?
Kram
Populära inlägg
november 24, 2008
Adventstävling
februari 16, 2009
Teatime
Kommentarer
Lyllos er som får så gott bröd till frukost!
Kramar
Lena
Kram Lina
Skall det jäsa i rumstemp.?
Kram