måndag 30 augusti 2010

Den stora trädgårdsfesten

Blomsterkompaniets "Prinsessan på ärten"
Oj vad jag har haft det roligt i helgen! Vi (Madeleine, Anna och jag) började bygga brudsängen
på torsdagen, allt gick som planerat och vi hann både äta lunch, fika och gå ut och äta på kvällen!
Helt utan minsta stress - Vilket team:-)! Det är väldigt bra för mig när andra som ser till att jag äter och så fick jag ju veta att Madeleine både är kostrådgivare och stressterapeut förutom blomsterdekoratör, Anna är inredare och föredetta flygvärdinna m.m... så ni kan tro att jag blev väl omhändertagen! Anna fixade lunch, kardemummakaka och godis och Madeleine hade frukost, te, kaffe och ananaspaj (god för att vara ananas, faktiskt;-))
Tack för att ni ville hänga med -Ni är bäst!!!
Madeleine, Anna och Annas roliga kompis Jannice
På lördagen och söndagen hade jag sällskap och hjälp av världens bästa Lena ("matlena" ni vet)
Hon och hennes familj öppnade sitt hem för mig under hela vistelsen, mer generös och gästfri familj får man leta efter, jag kände mig verkligen välkommen och hennes man är numera "mat-Dag" för mig, han servade med frukost, kom med lunch till oss och lagade underbar middag, fantastiskt!

Vädret var toppen, otroligt kul att se alla kreativa, duktiga människor och glada besökare. Roade mig med att räkna hur många som fotograferade "Prinsessan på Ärten" och på söndagen mellan 11 och 13 vad det ca 300 personer. Undrar vad de ska göra med bilderna, har sett några som har bloggat så jag kommer länka till dem här efterhand.
2 fotografer har fotograferat konstnärliga bilder på brudsängen, Jenny och Marianne, deras bilder kommer under veckan, jag har sett lite grann och det finns inte ord för hur bra de är, ni får se själva sen!

Ulla och Richards skapelse "En himla säng" vann tävlingen
Några nya trevliga bekantskaper har jag också fått, mina "grannar" i brudsängstävlingen, Ulla Christenssen och Richard Sundien från Västragård Varalöv och Christina Elverhöj från Elverhöj var urgulliga alla tre.

Älvdans i skogen
Nu står "Prinsessan på ärten" utanför butiken. Vi ska fira hela veckan med erbjudanden. 20% rabatt på Kusmi te, Yankee candles doftljus och vanliga blockljus och 50% på alla kläder och sandaler.

Ha en kanonbra dag!
Kram Jea1 kommentar:

rosenskära sa...

Jaaaa - vad roligt det var!!! Och vad trött jag är idag, helt seg. Är inte van vid ditt tempo! Ser fram emot att få se alla vackra bilder. Ta något utanför affären också!

Lena (som hälsar från matDag)