onsdag 11 augusti 2010

Stövelväder

Mina gamla gummistövlar ska gå i pension så jag har varit på stöveljakt ett tag. Provat, vänt vridit, valt färg, ändrat mig...
Idag har jag bestämt mig för att det blir ett par lila från LACROSSE
Supersköna och helt vattentäta för de är helgjutna.

Jag tycker om trädgårdsarbete, men intresset har fått vila efter att våra tvillingar kom och sen öppnade jag min butik så det har inte funnits tid riktigt. Nu när de börjar bli lite större är det lättare och jag har börjat planera för en rabatt i taget och vi ska flytta runt en massa växter och göra det sådär härligt lättskött och prunkande. Fina klätterväxter som ramar in, formklippta buxbombollar för ordningen och lugnet, härliga mormorsväxter, hallonhäck, spaljerade päronträd, härliga gräs, vackra röda blad som kontraster, belysta träd...

Ska leta inspiration och nya idéer på Sofiero när jag gör en installation där på Stora Trädgårdsfesten 27-29 augusti, temat är brudsäng. Annars brukar vi bara vara där och titta men nu blir det alltså lite jobb och jag ska vara där hela helgen. Lena och Anna hjälper mig så det blir nog en hel del inredningssnack och lite annat kul.


God middag hos "MatLena"

Imorgon ska vi ha goda vänner här på middag, på eftermiddagen ska jag med tjejerna på stan på shopping med tillbehör, vi ska strosa, titta länge... lyxa på någon lounge.

Det spöregnar så jag ska kolla efter en finare, mer kvinnlig regnjacka, jag vill inte se ut som jag ska på hajk, tänker ofta på det när jag är utomlands, vi svenskor är så himla praktiska alltid, foträta skor och honken...

Kram Jea

2 kommentarer:

rosenskära sa...

Godmorgon raring!
Hoppas ni får en skön dag, det låter åtminstone så! Jag ser verkligen fram emot Sofiero - det är en perfekt plats för inspiration.
Snyggaste regnjackorna ever gör det irländska företaget Avoca, har sett dem i höstens katalog hos Jessica på Sofiero Gård och Butik. Klara färger och vackra mönster, tänk GreenGate fast på regnkläder. De har en massa fint i sitt sortiment, även strumpor, sjalar m m.

Kramar
Lena

Lilla huset på prärien sa...

Usch ja, regnet det öser ned och jag har all tvätten ute på torkvindan. Ja, ja... för sent att plocka in den nu. Den får hänga där den hänger.

Gud så mysigt det låter med Sofiero! Jag har ju börjat jobba då så jag brukar vara helt slut när helgen kommer (tyvärr) men jag ska verkligen försöka att komma dit. Det hade varit superkul att se din installation. Jag håller tummarna för dig!

Kram Jenny