måndag 1 oktober 2007

Ja må jag leva!

Det allra bästa med min man är att han bryr sig om andra och kommer ihåg sånt man säger i förbifarten. I morse låg det ett paket men en inredningstidning och två CD-skivor. Just de skivorna jag har nämnt att jag tyckte verkade bra och tidningen handlade om bad och bastu. Drömmer om en bastu, vet inte riktigt var den ska vara bara, det måste vara utanför huset men vi vill ha den nära badrummet. Man kan göra det lite jobbigare och göra hål i väggen från badrummet och göra en utbyggnad där eller så kan man göra en liten byggnad på innergården. Tror det senare alternativet är billigast och där kan man ha uteduschen också, det vore ändå bra om vi hade vattenledning dit.
Vi bor i en U gård och badrummet ligger mitt i U-et och det är en dörr ut på innergården.

Tack så mycket P, jag uppskattar allt du gör för mig, du är helt fantastisk och har en otrolig kapacitet på alla plan, jag älskar dig mer än du kan föreställa dig.
Tur att du inte kan laga mat.

9 kommentarer:

Nilla sa...

Stort Grattis! Så du är också våg =)

Vi har förresten en utebastu, jättmysigt faktiskt =) Fast vår är lite primitiv, vi värmer vattnet i bastun och så har vi bara sommartid vattenslangen dragen dit så vi får blanda vattnet själva. Lite som på sommarstugan =) Fast det har sin charm minsann.

Och du? Jag fick post idag!!! Så glad att jag helst hade velat krama om dig riktigt ordentligt i verkligheten. Så ett stort TACK!!!

Nu ska jag blogga om mina nya fina saker *glad* Och så hoppas jag att det är okej att jag länkar till dig? Annars får du säga till.

En stor kram! *sjunger ja må hon leva på vägen ut*

Terese sa...

Å massor av grattis! såg den fina blompinnen nilla fått! så fin! vad kostar en sån?? vill köpa!

skimmer i klarglas sa...

GRATTIS!!! PUSSSSsssss

Linneagården sa...

Grattis! Var inne hos nilla 6 såg vilka fina presenter hon vunnit hos dig. Hoppas du fick fler roliga saker på din dag.
*kram* /madelene

Villa Hemmet sa...

Grattis!!!!

Nicolinas boning sa...

Grattis grattis! Jag försöker undvika att tänka på min födelsedag (som är nästa vecka...hmmm...).
Skrattar gott åt din oäkta mans kommentar om dina biskvier...skratt...det finns ju en viss anledning till att jag INTE bakar själv...fniss...det skulle bli samma resultat;-)
Kram/Birgitta

handplockat sa...

Grattis
gud så mysigt
man blir som lite extra kär när sambon är observant =)

och kommer ihåg det där man önskat sig

ha en go födelsedag

Smultron och glass sa...

Stort grattis!!!

Jag drömmer också om en utebastu. Det står ganska högt upp på prioriteringslistan, men det kommer ändå ta några år innan den blir verklighet, först måste vi nämligen riva ett hus och bygga upp ett nytt. Det ska bli bastu, duschrum, liten toalett (för i bastun dricker man öl, och då måste man ha tillgång till en toalett nära!), och tvättstuga.

SKATAN sa...

Det var fint skrivet!

Trevlig helg : )