söndag 24 februari 2008

Lapptäcken

Jag har gått en lapptäckeskurs. Egentligen ville jag gå på porslinsmålning men det fanns aldrig någon plats. När jag väl hade börjat på lapptäckeskursen (där medelåldern var 70 år och jag drog ner den med 10) var det en som dog på målerikursen så det blev en plats över -då krockade de såklart. Vill gärna gå på keramikkurs, fotokurs och hemsidebyggekurs också. Och Danska och Italienska...Sen skulle jag vilja gå och träna både handboll och aerobics. Har tyvärr inte hittat några pass som fungerar med övriga livet. Yoga provade jag när jag var gravid. Det ryckte i kroppen när jag hörde musiken från hallen bredvid. Jag gillar att dansa och röra mer på mig, är vig som ett kassaskåp. Alla kunde sitta med fötterna uppe på på låren utom jag (t.o.m. killarna) Var så himla hungrig också, kunde liksom inte koncentrera mig på det 3:e ögat, hur mycket jag än rabblade mantran.

Nu ska jag göra lapptäcken av alla gamla handdukar. Tänkte att det kunde bli bra till stranden. Som stora badlakan, men lite roligare. Det enda jag är orolig för är att de ska bli för bohemiska. Här i familjen är jag Dharma och min man är Greg.

ska försöka komma på någon tvist annars har jag ju i alla fall försökt, eller hur?!

4 kommentarer:

♥ Y ♥ sa...

En som dog? Hehe, spill man får räkna med på dylika kurser eller? ;)

Jag vill också gå på lapptäckekurs, och keramikkurs, och finska, ryska, gitarrkurs, släktforskning, möbeltapetsering, yoga...etrc etc etc..

Men VAR ÄR tiden? :)

Handplockat sa...

ler
gillar dagens inlägg

ha det bäst

Jes/Vita villa vila sa...

Hi hi - roligt inlägg :D

Vad roligt det låter med lapptäcke - det skulle jag med vilja gå kurs i, men jag kommer ALDRIG kunna lära mig så jag får nog hålla mig till nån annan kurs ha ha!

Kram! Jes

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej!

Känner VÄL igen mig i det du skriver. Man skulle vilja klona sig ibland och bara springa runt på en massa roliga kurser!!

Vad mysigt med inredningsprat och inspiration.

Ha det toppen!
Kram