fredag 17 april 2009

Trånga dörrar eller stora möbler?

Jag har äntligen fått tag på en dubbel skolbänk. Typiskt så gick den inte in genom dörren i barnens rum. Skulle kunna tänka mig att ta upp ett större hål, haha, eller passa på och byta fönster. Tror inte P går med på det:-D

Barnen får sitta i verandan och rita istället för i lekrummet. Det var tänkt att vi skulle bygga en sittbänk med förvaring för utedynorna där, men det får vänta.


Känner mig lite dum för det är inte första gången jag rycks med och köper något som är för stort, våra soffor fick vi ta in genom altandörren efter att ha tagit bort fötterna och armstöden och en bäddsoffa vi hade fick vi ha i det enda rummet den gick in i. Surt för visst är det så att man ska hitta rätt möbel till rätt plats och inte tvärt om.

Kram Jea

7 kommentarer:

Anonym sa...

Den var ju helt underbar! Det går ju bygga tillbaka när du tagit upp hålet! ;)
HA en toppen bra dag! kram Anna

Ingrid sa...

Även om den nu var för stor så var den superfin. Jag tror du kommer att få mycket glädje av den.

~Livet i byn

Hem och Harmoni Marie sa...

Fin skolbänk men trist att du inte fick in den där det var tänkt.

Jag tror de flesta har gjort detta "misstag" någon gång. Själv fick jag ge upp min fina bäddsoffa när sambon vägrade bära upp den till andra våningen... Den vägde bly!
Men nu står den hos en vän och den sover vi i när vi hälsar på :)

Ha en fortsatt skön söndag! Kram Marie

Lilla huset på prärien sa...

Ahh så typiskt! Tror man att man har hittat den perfekta möbeln och så går den inte in dit den ska! Men himla fin är den i alla fall - och perfekt ritställe för barnen :)

Ha en skön söndag!

Här blir det Tupperwareparty snart... vad jag nu skulle ta på mig det för...

Kram Jenny

Smått och gott hos Lina sa...

Du är inte den enda. Våra vänner fick en sådan dubbelpulpet för att dom som köpt den (och skrapatar och målat) märkte att den inte rymdes in.

Den är fin!

Kram Lina

Sandie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mamma med ambitioner sa...

Skrattade gått åt detta inlägget. När vi köpt en bäddsoffa till vårt gästrum fattades det två cm för att få in den. Jag tyckte att jag måttat noga... Vi fick be om hjälp och lyfta upp den på verandataket och lyfta in den genom fönstret. Snälla, få inte för dig nu att flytta gästrummet till ngt annat rum var makens kommentar.