tisdag 25 september 2007

söndagsutflykt

Ilva, Kvik, Comfort Living, Ica Maxi, Ikea...
På jakt efter kök så såg vi en massa fina saker. ojoj vad det finns mycket att slösa pengar på. Otroligt nog lämnade jag Ilva utan att ha köpt en sak. Höll i fina servetter - men äsch de är onödiga - jag har ju en hel låda full...fast turkosa med fint mönster på hade varit trevligt... Kvik - bara reka men ännu mer "vill ha" på favoritsaker som kitchen aid, fina grytor som jag aldrig kan lära mig namnet på och nya favoriter - de bedårande pallarna som jag bara MÅSTE ha.
Besöket på Ica Maxi, skulle bara ha vitt chokladpulver, slutade med 1003 kr´s ångest över saker som vi absolut inte behöver. Fast vi fick ju mycket för pengarna. Ett par jeans och en jeanstunika, så coola, faktiskt finare än de Diesel jag har spanat på och inte minst 800 kr billigare. (Så egentligen fick vi de andra sakerna gratis...)och 2 toppluvor, allt till barnen. 3 pajformar, en skål och en ugnsfast form, 3 olika sorters kex och marsipan till deras kalas. Ett flak med Icas svar på festis.
och 3 st chokladbiskvier för samma pris som caféet tar för 1. Till hela familjen, eller de fick smaka iaf... jag är just nu besatt av chokladbiskvier och går in i stort sett varje dag och frågar men de har aldrig några klara för smörkrämen är slut. Konstigt. Nu har jag frågat 7 gånger och det börjar kännas fånigt. Ska hitta ett recept och göra egna. Har du ett så - give it to me baby!
Bildkavalkad följer:3 kommentarer:

Nilla sa...

Massa fina saker du "fyndat" ;-) Känner att jag kanske borde ta tag i mig själv och åka iväg och shoppa lite, nu sög det till ordentligt i shoppingfingrarna.

Köket till mannens kontor kommer att bli så snyggt! Förväntar mig att få se bilder sen :-)

Kram Nilla

Snickarsbacken sa...

Åååh så mycket fina saker! Jag blev på riktigt bra humör och inspirerad! Ha en bra dag! Knyttis

therre sa...

åh, på ica maxi, de där formarna? så snygga! :)