söndag 20 januari 2008

Presentbekymmer

Idag var vi på barnkalas på förmiddagen. 2 killar på förskolan hade kalas ihop på Skattkammarön. Vi frågade barnen vad vi skulle köpa för presenter och de svarade blå traktor och nalle. (gissa vem som tyckte vad)
Men så blev det lite bråttom och så sa jag att jag har ju xylofoner i affären, vi åker dit och kollar om våra barn tycker de är fina, kanske att de är lite för gulliga för pojkar? Annars får vi panikhandla på vägen till kalaset. P tyckte direkt att de var ju för bebisaktiga (men kan bebisar spela på dem?) Våra barn tyckte de var jättefina och började direkt att spela för fullt så vi bestämde oss för att ge dem.

Sen när de började öppna paket så kändes det jättefel bland all lego, spindelmannensaker och tuffa bilar. Dessutom fyllde de 4 och inte 3.

Tror jag ska säga till föräldrarna att de kan byta till något annat.

Visst är det så, att om man tvekar så är det nog tyvärr så...lite för barnsligt va?

4 kommentarer:

Himmelbit sa...

De var jättesöta!! Förstår vad du menar och ja, jag kan hålla med. Det är nog rosetten som gör mycket! Min son (1 år) älskar sin xylofon men det är ju roligt att spela på dem även som 4-åring.

Jag kan bli lite less på att allt ska vara så tufft till pojkar. Döskallar, stora blaffiga märken på kläder osv.

Såg du någon reaktion på kalaset? Om de började spela på dem så är det ju bara att "tuta och köra". Pojkar kan ju också behöva lite "gulligt" i sina små liv :-D.

Natti natti!
Kram

Jea sa...

usch ja jag såg bara den ena killens reaktion och han var knäpptyst så det var lite pinsamt.

Villa Hemmet sa...

Man har inte kalas för att "gå med vinst". Bara bra med lite uppblandning *hård* :-D

Villa Hemmet sa...

.... you make my day, kolla i min blogg :-D