söndag 15 februari 2009

Grattis Jenny och Daniel!


Fattar ju att hon inte kommer att blogga om bröllopet förrän alla släktingarna har åkt hem, men åhhhh vad jag vill se och höra om hur allt var, jag vill se klänningen, dukningen, och såklart hela söta familjen. Eftersom de nu är gifta visar jag blommorna. Det är ganska svårt att få fria händer till en florist, Jenny gillar liksom alla blommor! Jag tänkte att det skulle passa ihop med hennes midnattsblå klänning och att det skulle vara vårblommor. Hon "är" en blandning av rockigt svart och rosa. Kontrasten mellan ljust och mörkt var given.

Sen var frågan om buketten skulle vara enkel i stilen eller inte. Det blev en bukett med en konstruktion av körsbär och vide. Jenny är ganska dekorativ i sin stil och jag tyckte blommorna gjorde så mycket av det jobbet, speciellt som det var många sorter och färger så skulle det bli för mycket med fler detaljer. Hade från början tänkt lite mer band eller något plastigt i men de nougatfärgade pärlorna och mörkblå spoltråd blev lagom. Jag valde att ha en rund bukett eftersom hennes klänning inte skulle vara hellång. Sen kändes det lite 50-tal med pasteller.

Konstruktionen fick komma igen i corsagen.

Ha en härlig söndag!

Kram Jea
Posted by Picasa

6 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Kanonläcker bukett, gillar speciellt viden som går runt och över buketten.
Ha det så bra,
Lydia

Viveka på Humlebacken sa...

Du e knäpp, getterna skickades ju till Zimbabwe:)
Underbar brudbukett, önskar nästan att vi skulle gifta om oss:)
kram

Anna på Smultronbacken sa...

Jättevackra buketter! Låter på beskrivningarna som att de skulle passat bruden som handen i handsken.

//Truffles

NetteR sa...

Superläcker bukett!

Addis och Leif sa...

Oh så fina blommor! Urläckert!

Mvh
/Addis

Jenny sa...

Brudbuketten vart verkligen pricken över i. Du är kanon Jeanette vi var mer än nöjda med de superfina buketterna. Berättar snart mer om våran dag och bilder kommer också. Kram kram