måndag 9 februari 2009

Jonna har utmanat mig att visa sjätte bilden i sjätte mappen. Det är från någon (ev den allra första) av de första båtturerna och E har precis slutat skrika över flytvästen.

Helgen har gått i raketfart. När jag jobbade i lördags röjde resten av familjen i trädgården och i söndags städade vi inne och sen gick vi på bio. Vi såg Bolt. Barnen älskade filmen. Jag somnade som vanligt.

Vill tipsa om Vakre hjem nr 1 som finns i butikerna nu, Viveka och Mickes underbara Humlebacken är med. Huset är ännu finare i verkligheten och jag älskar att de har byggt ett hus som passar i Höllviken, det är för sorgligt med alla fina sommarstugor som har blivit ersatta med 70-tals hus som alla ser likadana ut eller nya moderna hus som ser ut som gympasalar. Hoppas de säljer många fina Karlssonhus istället.

Har ni märkt ljuset, både på morgonen och kvällen?! Här skiner solen idag, underbart!
Ha en toppendag,

Kram Jea

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, att läsa om Humlebacken i Vackre Hjem & Interiör var en höjdare. Här i nv Skåne skiner solen från en näst intill klarblå himmel; härligt! :o)
Ha det så bra hälsar Lydia på lunchrast! :o)

rosenskära sa...

Vilken fin båt ni har och vilken go tjej!

Kikade in hos Humlebacken - vilket hus, vilka detaljer! Tack för tipset!

Fast jag köper inte Vakre Hjem, tycker inte att den är prisvärd...

Lena

Anonym sa...

Tack för de orden, sötis!

Tulipa sa...

Hej!

Vilken båt! Ser hur lyxig ut som helst!
Du skulle se vår lilla motorbåt, den liknar mer en sjöbuses, fast man kan ta sig en runda på vattnet neranför huset och då får man vara nöjd!

Fick ni ingen snö i helgen?
Tänkte på att ni röjde i trädgården.

Var också på bio med ena barnet och sällskap...det var kallt i biografen så det var ingen risk att somna (Lasse Majas detektivbyrå, de gillade den mycket.Men från 7 år.)

Ha en bra ny vecka!

Kram Mariette