tisdag 24 mars 2009

Baglady


Får jag lov att presentera en av mina nya väskor! och så har jag köpt in de ljuvliga tovade rosorna och hårklämmorna och annat mys från Én Gry & Sif - vill ha allt på mig på en gång med risk för att se ut som en julgran.
Det är så skönt att ha gott om plats i butiken, det "nya" rummet är fullsmockat nu och jag har t.o.m. plats för härliga paraplyer i Mary Poppins stil. De är så snygga att man längtar efter lite regn:-) Det har kommit in mer Greengate, porslin, te, mattor, kuddfodral, förkläden och kökshandukar bland annat. Mattan är jag så kär i så den fick flytta hem direkt. Kom på sen att jag måste ha kökshanddukarna hemma också, gillar speciellt den turkosa.
Ska ta ett ryck med webshoppen i veckan, tyvärr är jag så trött på kvällarna så det går lite trögt. Har fotograferat alla ljuslyktor och innan de nya leveranserna kom så var det 53 st! har hunnit med zinken också men det är verkligen ett hästjobb.
Ha en bra dag!
Kram Jea

6 kommentarer:

Tulipa sa...

Vad jag gillar den väskan!!!
Så snygg!!!!

Kram mariette

rosenskära sa...

Den vill jag ha - det är en riktig Lenaväska! Är det ull eller bomull?

Funkar webshopen nu? Fasen också, måste ta Gud i hågen och köra ner till dig snart. Mycket man vill just nu! Kanske ska vänta så jag får kika på valparna också!

Kram/L

Enji sa...

Åh, så fin väska! Ska komma förbi dig nån dag och titta på alla nya fina vårsaker.
Fick en kass lön denna månad bara. Du vet, börjat-jobba-efter-mammaledigheten-lön..suck!!
Ha en bra dag!
Kram

Livet i byn sa...

Längtar tills du kör igång med webshopen så man får kika vad du har för saker i butiken.

~Livet i byn

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej på dig!

Tipar om din sockerkaka i min blogg! Bakade den igår och den var verkligen härlig. Nu är receptet nerskriven i den egna receptboken som Jeas sockerkaka :-)

Hoppas ok att jag tipas om den i bloggen!

Kram Jenni

Hem och Lycka sa...

Ser fram emot när din webbshop! När öppnar du?

kram