söndag 11 oktober 2009

ytliga glädjeämnen


klicka på bilden så kommer du direkt till shoppinghimlen hos Bagaren och Kocken

Har precis kollat in Hollywoodfruarna och det blev men ju inte direkt smartare av så jag kan inte komma på något annat att skriva om än shopping.
Den här månaden har jag varit framgångsrik på den fronten...
Har köpt nya vardagstallrikar. Det blev Mateus turkosa. Är så nöjd, maten ser verkligen mycket godare ut på dem.
Äntligen är perioden mellan sandaler och stövlar över. Årets nya stövelfavoriter är svarta med snörning fram, lagom grova från Vagabond.
Var på kundkväll på Drink & Wear i Vellinge och då blev det några tunikor, en cardigan och ett långt linne med spetskant. I Örebro shoppade jag och mamma lite snabbt inne på Indiska. Lyckades byta en kofta som var för stor, prova och köpa en kjol och en kofta till och under tiden som mamma stod i kön hittade jag strumpbyxor. Allt utan att pappor och barns blodsocker gick ner allt för mycket. (de satt utanför och väntade)
Lite kläder köper jag in till Blomsterkompaniet också. Har tunikor från greengate, house doctor och rice. house doctors byxor är helt underbara, så mjuka att man får kolla så man inte har glömt ta dem på sig:-D
Trodde att Lisbeth Dahl skulle få tillbaks sina härliga sockor, tänkte köpa in dem men tji fick jag.
Jag har ett par knälånga odd molly och raggsockor från noa noa fast oftast blir det de älskade moccasinerna också de från house doctor.
Sen har jag äntligen slagit till och köpt min kitchen aid, trumvirvel.....
det blev en isblå från Bagaren och Kocken!
Husmor som jag är så har jag haft Tupperwareparty och köpt på mig lite nya burkar.
I onsdags var vi på Sydsvenskans annonsörsdag, med fantastiska föreläsare. Speciellt bra var Susanne Liljenberg - en av Granits grundare. Vilken härlig tjej!
Något annat har jag inte direkt att rapportera, mamma tycker att jag uppdaterar för sällan så jag ska skärpa mig...
För alla som har orkat läsa hela den här långa texten bjuder jag på en liten tävling. Räkna hur många varumärken/företag som nämns i det här inlägget och berätta vad som gör dig glad och vilket som är ditt bästa köp i höst.
Vinsten är hemlig.
stopptid är 2009-10-29 kl 22.36

Kram Jea

13 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Jamen jag orkar läsa! 16 stycken nämner du närmare bestämt :)

Och bästa köpet för mig... oj, oj... jag som gjort så många. Det måste nog vara min lilla minidammsugare från Electrolux då. Usch så tråkigt inköp men ack så behövd och efterlängtad i detta huset.

Rent hus gör mig definitivt glad, både rent hus hemma hos mig och rent hus på tv :) Sen blir jag glad av goda nyheter och chokladbollar. Asch jag blir glad av så mycket! Oftast är jag glad :) Nu blev jag glad för ditt roliga inlägg.

Ha en skön kväll!

Kram Jenny

Karolina sa...

Jag får det också till 16 st. Så, nu behöver ingen annan räkna... :) Mitt bästa köp är en jättefin, "gammaldags" kakform. Den inköptes i Las Vegas under en USA-resa nu i början av hösten. Eftersom det var tryckande hett (andnödsvarmt) spenderade jag mest tid inomhus i olika affärer och hittade denna form som är det bästa jag fick med mig hem från USA, förutom många bra minnen!
/Karolina

Hem och Lycka sa...

Åhåå, grattis till din KA! Efterlängtad förstår jag men törs säga att du inte blir besviken! Blir lite klädshoppingsugen nu :-D

Hmm, 15 får jag det till!

kram Mia

Hem och Lycka sa...

Äsch - glömde - vad som gör mig glad är ju förstås bebisen i magen ;-) och bästa inköpet i höst.. Hmm.. Har inte handlat så mycket men jag köpte ett par nya skor som är grymt sköna=nöjd!

kram igen

Unknown sa...

Åhhh vad mycket fint du måste ha i garderoben nu:-)
Vill oxå!!!!
House Doctors byxor har jag inte koll på, har du bild att maila?
Om du har några snygga tunikor därifrån får du gärna visa dom också, jag är lite lat just och orkar inte gå på stan och titta,prova...ha,ha
Tack för lyckönskningarna ang smyckena, jag hoppas verkligen att vi ses på Formex:-)
16st fick jag det till,
Kramar

Villa Hemma sa...

Hejhallå!

Jag räknade till 16st (som resten av folket...).

Bästa köpet/fixet var nog mina (f-låt våra) nya taklampor :)

Saker som gör mig glad för tillfället är kläder till mig själv! Skulle kunna handla hur mkt som helst, speciellt mollysar :-)

kram

Tulipa sa...

Hej!
Jag får det till 15 st, majoriteten verkar få det till 16...

Nåväl, bra shoppat!

Jösses, du har slagit till på flera saker jag vill ha juh...*

Mateus tallrikar (har "bara" skålar) och KA, det är ju drömmen... Nu får du allt lov och rapportera om den är suveränt bra också!
Odd Molly knästrumpor finns också på önskelistan...
Jag tror du har rysligt bra smak minsann!!

Kram Mariette

Tulipa sa...

Jag glömde ju,- mitt bästa köp i höst...det låter trist, men det får nog var några nya lampor från Ikea faktiskt..jag lägger ju mina pengar på köksfixande i höst..får hålla mig i kragen när det gäller annat!
Det som gör mig glad är glada och nöjda kunder och fina saker och inspirerande idèer, och morgongulliga barn!
Kram!

Ett hus i vitt sa...

Grattis till den supersnygga KA:n!Jag får det till 17 (!) För "sydsvenskan" är väl också ett företag? Mitt bästa köp i höst är mina virkade MarkStone Uggstövlar med fårskinn på insidan. Värmer gott frusna fötter! Gladast blir jag när mina småkillar kramas och skrattar tillsammans. Kram, Anette

IKT i min vardag sa...

Nu har jag räknat och räknat...till 16 (17 om man får räkna samma företag 2 ggr;))

Mitt bästa köp denna höst har (än sål änge)varit mina fina mormorskängor från Rieker i mjukaste skinn och med en ursöt spetskant i läder längst upp :) Perfekt till Odd Molly-kläder.

Gladast är jag när helgen kommer och man får vara hemma med sin familj och mysa.

Kram Linda

Mia sa...

Jag får det också till 16 stycken! Just nu blir jag glad när min lilla bebis ler och "pratar" med mig...och köpt jag är mest nöjd med är en fyndad matstol till lilla Vera.

♥ Fyra årstider sa...

Fick det med till 16..attans vad många. En lugn hemmadag här på landet med min familj gör mig glad.
Kram Lotta

Lilla huset på prärien sa...

Wow... Butik Sophie... hade gärna följt med men 24/10, vad är det för dag? Är det fler som hänger på? Fasiken va kul det hade varit!

Kram J